El Rebost no obre aquest mes de setembre

9 de setembre de 2022

El Rebost Solidari no obre durant el mes de setembre per la manca de recursos econòmics que els poders públics dediquen a l’atenció de l’emergència alimentària, i el retard en el pagament de les subvencions sempre insuficients que no ens han permès comprar per aquest mes de setembre els aliments que necessitem per a poder oferir una cistella bàsica alimentària des del nostre petit economat veïnal.

Aquest passat dia 8 de setembre l'entitat ha reunit els seus voluntaris i voluntàries aquesta setmana per compartir la situació crítica econòmica en la que es troba. Es va enviar un SOS i es va denunciar que no es té el suport suficient de les administracions per mantenir l’activitat. Els ingressos per ajudes de l’administració suposen un 20% del pressupost i es necessitaria que representés el 50%.

Durant les properes setmanes es faran més reunions per a trobar soluciones. S'espera poder obrir el proper dia 4 d'octubre però no es pot assegurar la viabilitat del projecte a llarg termini. Sense un compromís de l’administració serà molt difícil seguir amb aquest projecte veïnal solidari.

El Rebost no obre aquest mes de setembre

Darreres notícies

El Rebost no obre aquest mes de setembre

El Rebost Solidari no obre durant el mes de setembre per la manca de recursos econòmics que els poders públics dediquen a l’atenció de l’emergència alimentària, i el retard en el pagament de les subvencions sempre insuficients que no ens han permès comprar per aquest mes de setembre els aliments que necessitem per a poder […]

La nostra barra a Joanic durant les Festes de Gràcia

La Fundació Festa Major de Gràcia ens va oferir gestionar la barra de la Plaça Joanic durant les festes dels dies 16, 17 i 20 d'agost. Aquesta barra va estar completament gestionada per voluntaris de la nostra entitat i el seu funcionament va ser tot un èxit. L'import que es va poder recaptar no ha […]

Premi Vila de Gràcia 2020

Els Premis Vila de Gràcia ens han honorat en la categoria de Premi Col·lectiu als Valors Cívics. El Premi d'Honor individual reconeix la tasca del multiespai artístic.

crossmenu