Gran Recapte 2022 del Banc dels Aliments

25 de novembre de 2022

Un any més, el Banc dels Aliments organitza el Gran Recapte d'aliments i busca voluntaris i ajuda per a la recollida física de productes. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics per un període d'uns 3 mesos.

Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida els dies 25 i 26 de novembre. Les seves funcions seran engrescar a la clientela a fer donacions físiques d'aliments i informar sobre quins són els productes més necessaris.

Els aliments més idonis per a donar al Gran Recapte són els productes no frescos i refrigerats, sobretot oli, llet, conserves de peix i verdures. Al web del Gran Recapte trobareu més informació sobre com ajudar i on es troben tots els punts de recollida.

Recordem que el Banc dels Aliments és el principal proveïdor del Rebost Solidari de Gràcia i, per tant, col·laborar amb ells és ajudar-nos a nosaltres.

gran recapte 2022

Darreres notícies

Gran Recapte 2022 del Banc dels Aliments

Un any més, el Banc dels Aliments organitza el Gran Recapte d'aliments i busca voluntaris i ajuda per a la recollida física de productes. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics per un període d'uns 3 mesos. Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida els dies […]

La gestió dels excedents al Rebost Solidari

Un aspecte que potser és menys conegut del Rebost Solidari de Gràcia és la gestió que es fa dels excedents. Encara que sembli mentida, de tant en tant tenim excedents de productes que hem de distribuir a altres entitats del barri o de fora. Això sol passar quan arriben grans quantitats d’aliments frescos amb una […]

Presentació del Receptari a la llibreria Obaga

El passat 7 d'octubre, va tenir lloc la presentació del Receptari Solidari del Rebost a la llibreria Obaga situada al carrer Girona,179. Durant aquesta presentació es va explicar als assistents com es va elaborar y es van recopilar cadascuna de les 50 receptes que conté, realitzades totes elles per membres de la nostra comunitat. A […]

crossmenu