La nostra barra a Joanic durant les Festes de Gràcia

21 d'agost de 2022

La Fundació Festa Major de Gràcia ens va oferir gestionar la barra de la Plaça Joanic durant les festes dels dies 16, 17 i 20 d'agost. Aquesta barra va estar completament gestionada per voluntaris de la nostra entitat i el seu funcionament va ser tot un èxit. L'import que es va poder recaptar no ha sigut encara calculat i comunicat, però el que és ben clar és que ajudarà a que el nostre projecte solidari pugui subsistir els propers mesos, vista la incertesa econòmica que estem patint.

La nostra barra a Joanic durant les Festes de Gràcia

Van ser moltes les persones que es van apropar a la barra, no només per consumir, si no també per a informar-se sobre la nostra entitat i oferir-se a ajudar.

Volem donar especialment les gràcies a les voluntàries que van dedicar una estona de les seves vacances a donar un cop de mà a la barra i, sobretot, a la Fundació Festa Major de Gràcia per oferir-nos aquesta oportunitat.

Aquí us deixem un recull de fotografies d'alguns dels voluntaris que van participar a la barra:

Darreres notícies

El Rebost no obre aquest mes de setembre

El Rebost Solidari no obre durant el mes de setembre per la manca de recursos econòmics que els poders públics dediquen a l’atenció de l’emergència alimentària, i el retard en el pagament de les subvencions sempre insuficients que no ens han permès comprar per aquest mes de setembre els aliments que necessitem per a poder […]

La nostra barra a Joanic durant les Festes de Gràcia

La Fundació Festa Major de Gràcia ens va oferir gestionar la barra de la Plaça Joanic durant les festes dels dies 16, 17 i 20 d'agost. Aquesta barra va estar completament gestionada per voluntaris de la nostra entitat i el seu funcionament va ser tot un èxit. L'import que es va poder recaptar no ha […]

Premi Vila de Gràcia 2020

Els Premis Vila de Gràcia ens han honorat en la categoria de Premi Col·lectiu als Valors Cívics. El Premi d'Honor individual reconeix la tasca del multiespai artístic.

crossmenu