La nostra paradeta a la Fira Gràcia Solidària

22 de desembre de 2022

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre s'ha celebrat la 11a edició de la Fira Gràcia Solidària a la Plaça de la Virreina. Gràcia Participa ha tingut el plaer de muntar-hi una paradeta de venta i informació.

Gràcia Solidària és la plataforma d'entitats socials del barri, de la que formem part, i durant aquesta fira hem compartit espai amb molts altres projectes molt interessants de la Vila de Gràcia.

Gràcies a aquesta paradeta, hem pogut recaptar més de 1000€, molts necessaris per a la continuació de la nostra tasca. Iniciatives com aquesta ens ajuden a tirar endavant, ja que encara no tenim assegurada una continuïtat econòmica.

Volem agrair l'esforç de totes les persones que han col·laborat d'alguna manera en l'èxit d'aquesta paradeta: des de les voluntàries que han confeccionat a mà i aportat els productes per a vendre, les que s'han apropat a comprar alguna coseta, les que han estat darrera el taulell, les que han muntat i desmuntat, les que han estat en la part més burocràtica i, en especial, agraïm a l'Antònia la seva dedicació en tota la organització.

Vist l'èxit d'aquesta iniciativa, és bastant probable que tornem a muntar una paradeta d'aquest tipus per Sant Jordi de 2023.

fira solidaria
paradeta fira

Darreres notícies

El Replà aplica el Mètode Glifing

Un dels objectius del Replà de Gràcia Participa és el de donar suport formatiu a les dones en situació de vulnerabilitat i en risc d'exclusió social per tal que es puguin inserir al món laboral. Des del seu inici ara fa 2 anys, hem utilitzat diferents mètodes educatius per tal d'aconseguir aquesta tasca. Coneixedores d'un […]

Campanya contra la pobresa menstrual 2023

El Rebost Solidari de Gràcia engega per segon any consecutiu la campanya de recollida de productes d'higiene menstrual. A part d'obtenir aquests tipus de productes per a les usuàries del rebost, l'objectiu també és visibilitzar la pobresa menstrual, un problema que pateixen 2 de cada 10 dones de l'Estat, que no es poden permetre productes […]

La nostra paradeta de Sant Jordi 2023

Per segon any consecutiu, Gràcia Participa va posar una paradeta per Sant Jordi. Aquesta va gaudir d'una molt bona situació, als Jardinets de Gràcia, punt neuràlgic del centre de Barcelona. A la nostra paradeta es van posar a la venda receptaris (amb receptes elaborades tant per voluntàries com per usuàries del Rebost), roses artesanals, punts […]

crossmenu