La nostra paradeta a la Fira Gràcia Solidària

22 de desembre de 2022

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre s'ha celebrat la 11a edició de la Fira Gràcia Solidària a la Plaça de la Virreina. Gràcia Participa ha tingut el plaer de muntar-hi una paradeta de venta i informació.

Gràcia Solidària és la plataforma d'entitats socials del barri, de la que formem part, i durant aquesta fira hem compartit espai amb molts altres projectes molt interessants de la Vila de Gràcia.

Gràcies a aquesta paradeta, hem pogut recaptar més de 1000€, molts necessaris per a la continuació de la nostra tasca. Iniciatives com aquesta ens ajuden a tirar endavant, ja que encara no tenim assegurada una continuïtat econòmica.

Volem agrair l'esforç de totes les persones que han col·laborat d'alguna manera en l'èxit d'aquesta paradeta: des de les voluntàries que han confeccionat a mà i aportat els productes per a vendre, les que s'han apropat a comprar alguna coseta, les que han estat darrera el taulell, les que han muntat i desmuntat, les que han estat en la part més burocràtica i, en especial, agraïm a l'Antònia la seva dedicació en tota la organització.

Vist l'èxit d'aquesta iniciativa, és bastant probable que tornem a muntar una paradeta d'aquest tipus per Sant Jordi de 2023.

fira solidaria
paradeta fira

Darreres notícies

La nostra paradeta a la Fira Gràcia Solidària

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre s'ha celebrat la 11a edició de la Fira Gràcia Solidària a la Plaça de la Virreina. Gràcia Participa ha tingut el plaer de muntar-hi una paradeta de venta i informació. Gràcia Solidària és la plataforma d'entitats socials del barri, de la que formem part, i […]

Gran Recapte 2022 del Banc dels Aliments

Un any més, el Banc dels Aliments organitza el Gran Recapte d'aliments i busca voluntaris i ajuda per a la recollida física de productes. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics per un període d'uns 3 mesos. Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida els dies […]

La gestió dels excedents al Rebost Solidari

Un aspecte que potser és menys conegut del Rebost Solidari de Gràcia és la gestió que es fa dels excedents. Encara que sembli mentida, de tant en tant tenim excedents de productes que hem de distribuir a altres entitats del barri o de fora. Això sol passar quan arriben grans quantitats d’aliments frescos amb una […]

crossmenu