Participa del Gran Recapte d’Aliments amb producte fresc!

20 de novembre de 2020

El Rebost Solidari de Gràcia se suma al Gran Recapte d’Aliments amb col·laboració dels mercats municipals de Lesseps i Abaceria.

El divendres 20 i el dissabte 21 de novembre voluntàries i voluntaris del Rebost Solidari instal·laran un punt de venda de tiquets als dos mercats municipals. Aquests tiquets tenen un cost de 3€ i, posteriorment, es canviarà l’import recollit per producte fresc com carn, peix o ous que aniran destinats a ajudar a omplir la nevera a aquells veïns i veïnes que en tenen necessitat.

La recollida d’aliments envasats, productes d’higiene i bolquers es podrà continuar realitzant a la parada fixa que hi ha als mercats de Lesseps i Abaceria.

També es poden realitzar donacions a través del compte corrent del Rebost Solidari de Gràcia: ES59 2100 3268 9822 0027 1075.

La dotzena edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà enguany del 16 al 2 de novembre. Degut a la pandèmia s’ha reconvertit en una campanya virtual de donacions i s’han hagut de buscar nous formats de col·laboració.

Darreres notícies

Gran Recapte 2022 del Banc dels Aliments

Un any més, el Banc dels Aliments organitza el Gran Recapte d'aliments i busca voluntaris i ajuda per a la recollida física de productes. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics per un període d'uns 3 mesos. Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida els dies […]

La gestió dels excedents al Rebost Solidari

Un aspecte que potser és menys conegut del Rebost Solidari de Gràcia és la gestió que es fa dels excedents. Encara que sembli mentida, de tant en tant tenim excedents de productes que hem de distribuir a altres entitats del barri o de fora. Això sol passar quan arriben grans quantitats d’aliments frescos amb una […]

Presentació del Receptari a la llibreria Obaga

El passat 7 d'octubre, va tenir lloc la presentació del Receptari Solidari del Rebost a la llibreria Obaga situada al carrer Girona,179. Durant aquesta presentació es va explicar als assistents com es va elaborar y es van recopilar cadascuna de les 50 receptes que conté, realitzades totes elles per membres de la nostra comunitat. A […]

crossmenu