Crònica de la jornada de portes obertes

3 de novembre de 2023

Escrita per una voluntària de Gràcia Participa.

A 9.30h els voluntaris i voluntàries arribàvem al Carrer de Pau Alsina, 115 per celebrar la jornada de portes obertes del nou local de Gràcia Participa i donar-nos a conèixer a la nova zona del barri on ens hem traslladat. La il·lusió i incertesa de com aniria aquell matí es notava en l'ambient, però de seguida ens vam posar en marxa per preparar-ho tot: les taules per la xocolatada, els cartells, les guardioles, les caixes per recollir aliments i els equips per explicar els diversos projectes.

Feia dies que els voluntaris i voluntàries estàvem esperant aquell dia i per fi havia arribat. Aquest nou local ens arriba en un moment d'incertesa però també és l'impuls per seguir lluitant pels objectius de Gràcia Participa i de totes aquelles persones a les que atenem.

I efectivament, un cop més, els veïns i les veïnes del barri, i d'altres parts de Barcelona, van ser allà. Les portes obertes començaven a les 10h i, de bon matí, ja rebíem la primera donació.

De 10h a 13h va ser un no parar. De mica en mica el voluntariat que estàvem allà vam experimentar com aquella jornada s'estava donant a conèixer. Molta gent venia i s'interessava pels nostres projectes, ens preguntava, feia donacions… També van venir diverses persones usuàries a gaudir amb nosaltres de la xocolatada, cosa que ens va fer especial il·lusió.

Vam tenir la visita de veïnes, familiars de voluntaris, persones que passaven pel carrer i s’apropaven a conèixer-nos, gent de totes les edats, grups d'amigues, nens i nenes, famílies, entitats col·laboradores… Fins i tot vam rebre l'especial visita de l'Isabel i la Vivi, una treballadora i una resident de la Vostra Llar de Gràcia, una residència que s’ha interessat en nosaltres i ens ha ajudat diverses vegades. Un gran exemple que amb voluntat es poden fer grans avenços comuns.

Al llarg de la jornada vam recaptar 450 productes, entre ells 162 litres de llet i 139 quilos d'arròs, productes que actualment ens fan molta falta. I també hem sumat 3 nous teamers!

Agraïments

Volem agrair a totes les persones que ens van fer una visita, a tot el voluntariat que va ser-hi, a totes aquelles entitats que van venir a col·laborar, CE Europa, Clínica del Remei, La Vostra Llar, Lluis Fatjó-Vilas President del Banc d'Aliments, famílies de l’AFA Sagarra, Judo9 Barcelona

I especialment a l'ANC de Gràcia per proporcionar-nos la xocolata, els sucs i els melindros i deixar-nos les taules.

Gràcies a tots! Si voleu veure més imatges de la jornada no us oblideu de seguir-nos a les nostres xarxes socials (@graciaparticipa).

nou local pau alsina

Darreres notícies

Crònica de la jornada de portes obertes

Escrita per una voluntària de Gràcia Participa. A 9.30h els voluntaris i voluntàries arribàvem al Carrer de Pau Alsina, 115 per celebrar la jornada de portes obertes del nou local de Gràcia Participa i donar-nos a conèixer a la nova zona del barri on ens hem traslladat. La il·lusió i incertesa de com aniria aquell […]

Jornada de portes obertes al nou local

El Rebost Solidari de Gràcia multiplica per quatre el seu espai en el nou local del carrer Pau Alsina número 115. Aprofitant que estrenem el nou local, aquest dissabte 21 d'octubre de 10h a 13h, organitzem una jornada de portes obertes per donar a conèixer els diferents projectes de Gràcia Participa. Durant aquest matí tan […]

La nostra barra a les Festes de Gràcia 2023

Aquest any, Gràcia Participa va tornar a gestionar una barra a la Festa Major de Gràcia, els dies 15 i 19 d'agost, de 10 del matí fins passada la mitjanit. Fundació Festa Major de Gràcia ens va oferir, un any més, aquesta fantàstica oportunitat que ens ajuda a recaptar ingressos i donar a conèixer encara […]

crossmenu