Punts de suport

Aquest projecte neix amb la voluntat de donar suport, acompanyar i ajudar als usuaris i usuàries derivats/es dels Serveis Socials i a tots els veïns i veïnes del Districte de Gràcia a fer tràmits amb l’administració. L’objectiu és mitigar la bretxa digital existent.


Al cor de Gràcia

Els punts d'Atenció es situen a casals comunitaris de Gràcia

Ens ajudem

T'ajudem donant suport amb el tracte amb les administracions

Casal Cardener

A Gràcia Participa lluitem contra la bretxa digital, que dificulta que les persones en situació de vulnerabilitat puguin sol·licitar les prestacions a les quals tenen dret, com la Renda Garantida de Ciutadania o prestacions d'atur. Per això posem a disposició dels nostres veïns i veïnes els punts d'informació, on els ajudem a tramitar per internet les sol·licituds de prestacions, aconseguir la documentació que els requereix l'administració, donar-los d'alta en els sistemes d'identitat digital necessaris per fer els tràmits telemàticament, com el idCat o la cl@ve permanente... Aquest projecte el portem a terme en el marc del projecte dels Casals Comunitaris de l'Ajuntament de Barcelona, que ens ofereix el Casal Cardener i el suport tècnic imprescindible per fer la nostra tasca.

Casal Cardener. Cardener 45.

La Violeta

Perquè nosaltres no ens quedem en la caritat, nosaltres busquem l'empoderament de les nostres veïnes i dels nostres veïns i teixir xarxes de suport mutu als nostres barris.

Centre de Cultura Popular La Violeta. Maspons, 6.

Renda garantida de ciutadania

SAPS QUE ES LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA? SAPS QUE PODRIES TENIR DRET A ALGUNA PRESTACIÓ?

Si necessites ajuda per fer algun tràmit, vine al nostre PUNT D'INFORMACIÓ i t'ajudarem a fer-ho!!!

PASSA PEL CASAL CARDENER.
c. Cardener 45, a 5 min del Rebost, pujant pel c. Escorial.

Demana hora a recepció al 932 100 803 o a puntsuport.cardener@gmail.com i ET TRUCAREM.

Entitats col·laboradores

Vols fer un donatiu?

Busquem entitats i persones que puguin fer donacions d’aliments o donacions econòmiques. El Rebost només és possible amb l’ajuda de veïns/veïnes, voluntaris/es, entitats col·laboradores i donants… MOLTES GRÀCIES!

Fer un donatiu

crossmenu