Sobre Gràcia Participa

Gràcia Participa és una entitat integrada exclusivament per voluntariat. No estem lligats a cap entitat laica ni religiosa. Creiem que és la millor manera de garantir la independència del nostre projecte.

D’on venim

L’abril de 2016 una plataforma d’entitats i associacions veïnals de Gràcia vàrem creure necessari organitzar-nos per defensar que es desenvolupés el pla de xoc contra la pobresa aprovat el mes d’octubre de l’any 2015 al nostre districte. Érem veïns i veïnes de Gràcia que volíem treballar per assegurar que tothom dels nostres barris tingués accés a les necessitats més bàsiques com són l’alimentació, l’escalf i l’habitatge, i volíem fer-ho des de les entitats dels barris

Com volem treballar

Fomentant la participació de la ciutadania enriquint i enfortint la xarxa associativa de la Vila, sumant esforços i optimitzant els recursos. Volem consolidar el treball en xarxa com la nostra forma de fer i d’actuar, per tal d’aprofitar aquells recursos ja existents que ofereixen les entitats socials de barri i aconseguir així una atenció integral per aquelles persones més vulnerables.

Voluntariat Gràcia Participa 
(200 voluntaris)

Persones usuàries 
del Rebost Solidari

Entitats col·laboradores

Vols fer un donatiu?

Busquem entitats i persones que puguin fer donacions d’aliments o donacions econòmiques. El Rebost només és possible amb l’ajuda de veïns/veïnes, voluntaris/es, entitats col·laboradores i donants… MOLTES GRÀCIES!

Fer un donatiu

crossmenu