La nostra paradeta a la Fira Gràcia Solidària

22 de desembre de 2022

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre s'ha celebrat la 11a edició de la Fira Gràcia Solidària a la Plaça de la Virreina. Gràcia Participa ha tingut el plaer de muntar-hi una paradeta de venta i informació.

Gràcia Solidària és la plataforma d'entitats socials del barri, de la que formem part, i durant aquesta fira hem compartit espai amb molts altres projectes molt interessants de la Vila de Gràcia.

Gràcies a aquesta paradeta, hem pogut recaptar més de 1000€, molts necessaris per a la continuació de la nostra tasca. Iniciatives com aquesta ens ajuden a tirar endavant, ja que encara no tenim assegurada una continuïtat econòmica.

Volem agrair l'esforç de totes les persones que han col·laborat d'alguna manera en l'èxit d'aquesta paradeta: des de les voluntàries que han confeccionat a mà i aportat els productes per a vendre, les que s'han apropat a comprar alguna coseta, les que han estat darrera el taulell, les que han muntat i desmuntat, les que han estat en la part més burocràtica i, en especial, agraïm a l'Antònia la seva dedicació en tota la organització.

Vist l'èxit d'aquesta iniciativa, és bastant probable que tornem a muntar una paradeta d'aquest tipus per Sant Jordi de 2023.

fira solidaria
paradeta fira

Darreres notícies

Crònica de la jornada de portes obertes

Escrita per una voluntària de Gràcia Participa. A 9.30h els voluntaris i voluntàries arribàvem al Carrer de Pau Alsina, 115 per celebrar la jornada de portes obertes del nou local de Gràcia Participa i donar-nos a conèixer a la nova zona del barri on ens hem traslladat. La il·lusió i incertesa de com aniria aquell […]

Jornada de portes obertes al nou local

El Rebost Solidari de Gràcia multiplica per quatre el seu espai en el nou local del carrer Pau Alsina número 115. Aprofitant que estrenem el nou local, aquest dissabte 21 d'octubre de 10h a 13h, organitzem una jornada de portes obertes per donar a conèixer els diferents projectes de Gràcia Participa. Durant aquest matí tan […]

La nostra barra a les Festes de Gràcia 2023

Aquest any, Gràcia Participa va tornar a gestionar una barra a la Festa Major de Gràcia, els dies 15 i 19 d'agost, de 10 del matí fins passada la mitjanit. Fundació Festa Major de Gràcia ens va oferir, un any més, aquesta fantàstica oportunitat que ens ajuda a recaptar ingressos i donar a conèixer encara […]

crossmenu