La nostra paradeta de Sant Jordi 2023

4 de maig de 2023

Per segon any consecutiu, Gràcia Participa va posar una paradeta per Sant Jordi. Aquesta va gaudir d'una molt bona situació, als Jardinets de Gràcia, punt neuràlgic del centre de Barcelona.

A la nostra paradeta es van posar a la venda receptaris (amb receptes elaborades tant per voluntàries com per usuàries del Rebost), roses artesanals, punts de llibre i altres objectes fets a mà per voluntàries. També s'hi repartien pamflets informatius de l'entitat.

Van ser centenars les persones que es van apropar a la nostra paradeta per conèixer els nostres projectes, comprar productes i fer donacions. Tot els diners recaptats seran destinats a comprar aliments pel Rebost Solidari de Gràcia, que actualment esta una mica buit degut a la manca de recursos econòmics que patim.

Cal dir que la nostra entitat sempre aposta per potenciar la cultura i la lectura, ja que tenim un racó de llibres dins del Rebost, que va començar sent un espai temporal per Sant Jordi però que finalment s'ha mantingut permanent.

Volem agrair a tothom qui es va apropar a la nostra paradeta al llarg del dia i, sobretot, a les voluntàries que van estar-hi durant els diferents torns, i durant el muntatge i desmuntatge. També a les voluntàries que van elaborar els productes artesanals i a l'ANC Gràcia per deixar-nos la carpa i les taules.

paradeta de sant jordi

Darreres notícies

Crònica de la jornada de portes obertes

Escrita per una voluntària de Gràcia Participa. A 9.30h els voluntaris i voluntàries arribàvem al Carrer de Pau Alsina, 115 per celebrar la jornada de portes obertes del nou local de Gràcia Participa i donar-nos a conèixer a la nova zona del barri on ens hem traslladat. La il·lusió i incertesa de com aniria aquell […]

Jornada de portes obertes al nou local

El Rebost Solidari de Gràcia multiplica per quatre el seu espai en el nou local del carrer Pau Alsina número 115. Aprofitant que estrenem el nou local, aquest dissabte 21 d'octubre de 10h a 13h, organitzem una jornada de portes obertes per donar a conèixer els diferents projectes de Gràcia Participa. Durant aquest matí tan […]

La nostra barra a les Festes de Gràcia 2023

Aquest any, Gràcia Participa va tornar a gestionar una barra a la Festa Major de Gràcia, els dies 15 i 19 d'agost, de 10 del matí fins passada la mitjanit. Fundació Festa Major de Gràcia ens va oferir, un any més, aquesta fantàstica oportunitat que ens ajuda a recaptar ingressos i donar a conèixer encara […]

crossmenu