La nostra paradeta de Sant Jordi 2023

4 de maig de 2023

Per segon any consecutiu, Gràcia Participa va posar una paradeta per Sant Jordi. Aquesta va gaudir d'una molt bona situació, als Jardinets de Gràcia, punt neuràlgic del centre de Barcelona.

A la nostra paradeta es van posar a la venda receptaris (amb receptes elaborades tant per voluntàries com per usuàries del Rebost), roses artesanals, punts de llibre i altres objectes fets a mà per voluntàries. També s'hi repartien pamflets informatius de l'entitat.

Van ser centenars les persones que es van apropar a la nostra paradeta per conèixer els nostres projectes, comprar productes i fer donacions. Tot els diners recaptats seran destinats a comprar aliments pel Rebost Solidari de Gràcia, que actualment esta una mica buit degut a la manca de recursos econòmics que patim.

Cal dir que la nostra entitat sempre aposta per potenciar la cultura i la lectura, ja que tenim un racó de llibres dins del Rebost, que va començar sent un espai temporal per Sant Jordi però que finalment s'ha mantingut permanent.

Volem agrair a tothom qui es va apropar a la nostra paradeta al llarg del dia i, sobretot, a les voluntàries que van estar-hi durant els diferents torns, i durant el muntatge i desmuntatge. També a les voluntàries que van elaborar els productes artesanals i a l'ANC Gràcia per deixar-nos la carpa i les taules.

paradeta de sant jordi

Darreres notícies

El Replà aplica el Mètode Glifing

Un dels objectius del Replà de Gràcia Participa és el de donar suport formatiu a les dones en situació de vulnerabilitat i en risc d'exclusió social per tal que es puguin inserir al món laboral. Des del seu inici ara fa 2 anys, hem utilitzat diferents mètodes educatius per tal d'aconseguir aquesta tasca. Coneixedores d'un […]

Campanya contra la pobresa menstrual 2023

El Rebost Solidari de Gràcia engega per segon any consecutiu la campanya de recollida de productes d'higiene menstrual. A part d'obtenir aquests tipus de productes per a les usuàries del rebost, l'objectiu també és visibilitzar la pobresa menstrual, un problema que pateixen 2 de cada 10 dones de l'Estat, que no es poden permetre productes […]

La nostra paradeta de Sant Jordi 2023

Per segon any consecutiu, Gràcia Participa va posar una paradeta per Sant Jordi. Aquesta va gaudir d'una molt bona situació, als Jardinets de Gràcia, punt neuràlgic del centre de Barcelona. A la nostra paradeta es van posar a la venda receptaris (amb receptes elaborades tant per voluntàries com per usuàries del Rebost), roses artesanals, punts […]

crossmenu